Tilgjengelighet

 Vi i Tilbo.no legger vekt på viktigheten av en nettside som skal være tilgjengelig for et bredt spekter av brukere, uavhengig av hvilke evner de har, eller hvilke apparater de bruker for å koble til internett. Vi jobber hardt hver dag for å forbedre vår nettsides tilgjengelighet, både for brukere av stasjonære og bærbare datamaskiner og nettbrett og mobiltelefoner. Formålet med bedre tilgjengelighet er også å gjøre det mulig for funksjonshemmede personer å bruke vår nettside. Dette krever at nettsidene er utformet på en måte som gir alle våre brukere lik tilgang på informasjon og funksjonalitet.

Bruk av nettsiden

Vi bruker skrifter som er lette å lese. Alle våre bilder har tilhørende ”alt”-etiketter som gir et hint om bildets innhold dersom bildet av en eller annen grunn ikke vises. Navigasjonen på vår nettside er mest mulig forenklet og brukervennlig.

Gode råd for lettere bruk av Tilbo.no

Hvordan forstørre eller forminske skriftstørrelsen på siden

I Verktøy-menyen i din nettleser trykk på Alternativer for internett. I fanen Hovedinnstillinger velg Tilgjengelighet. Hake av for Ignorer skriftstørrelsene på nettsidene. Trykk OK. Trykk på Se gjennom i din nettleser. Trykk på Skriftstørrelse og velg ønsket størrelse.

Hvordan endre farge på nettsiden og teksten

I Verktøy-menyen i din nettleser trykk på Alternativer for internett. I fanen Hovedinnstillinger velg Farge. Fjern haken på Bruk farger fra Windows. Hak av for Tekst og velg ønsket farge. Trykk OK. For å endre bakgrunnsfarge hak av for Bakgrunn, velg farge og trykk OK.

Hvor skal jeg starte

Bruk nettsidekartet for å bli kjent med nettsidens innhold og for å finne det du leter etter raskest mulig.

Råd for optimale søkeresultater

En av de raskeste måtene å finne det du letter etter er å bruke søkemotoren på hovedsiden. Bruk nøkkelord og søkemotoren vil intuitivt gi forslag for søkeord. Hvis du leter etter en butikk i din by bruk også byfilteret. På denne måten søker du raskt, lett og effektivt.

For å kunne kvalitet på tjenesten, bruker Tilbo.no cookies, noen av dem er nødvendig for at Tilbo.no skal eksistere. Du kan enkelt håndtere cookies når som helst i innstillingene i din nettleser. Finn ut hvordan i innstillinger. Finn ut hvordan i innstillinger

Realisert