Om nettsiden

Tilbo.no er laget av brukere for brukere. Det er viktig for hver og en å sammenligne butikkenes kundeaviser før man handler. Noen varer er ofte i begrenset antall, eller finnes ikke i alle butikker. Dette er en annen grunn til å sjekke kundeavisene på nett. Det finnes dog mange flere grunner til å besøke Tilbo.no. Butikkene gir ofte eksklusive tilbud og rabattkuponger i sine kundeaviser. På denne måten kan du spare penger og vår viktigste oppgave er å hjelpe deg med å spare! Vær smart og sjekk tilbudene på Tilbo.no før du går og handler.

Tilbo.nos team består av unge og entusiastiske medarbeidere som hver dag jobber for at din favorittnettside for kundeaviser og kataloger skal bli bedre og mer brukervennlig. De er alltid klar til å gi råd eller løse et problem, og er tilgjengelige mellom 09:00 og 18:00, mandag til fredag.

 

Address:
Offerista Group Bulgaria EAD
63 Shipchenski prohod blvd.
1574 Sofia, Bulgaria

Managing Director: Ognyan Popov , Mag. Oliver Olschewski

Phone: +359 882070020
Email: [email protected]

Register / Commercial Register Court: Bulgarian Commercial register
Register / commercial register number: 204255331
Tax ID number: BG204255331

Chamber or professional association: no
Applicable regulations: Bulgarian Trade Regulations

The Offerista Group Bulgaria EAD is a company of the Offerista Group. www.offerista.com

The pictures that we use on tilbo.no are obtained from istockphoto.com, stock.adobe.com, freepik.com and joergsteinhauer.net.

For å kunne kvalitet på tjenesten, bruker Tilbo.no cookies, noen av dem er nødvendig for at Tilbo.no skal eksistere. Du kan enkelt håndtere cookies når som helst i innstillingene i din nettleser. Finn ut hvordan i innstillinger. Finn ut hvordan i innstillinger

Realisert