Tilbo.no

Tilbo.no - Alltid en god ide

Komfortabel. Funksjonell. Pragmatisk. Alltid med deg.

Nyttig Hvorfor Tilbo.no APPEN?

Nå for tiden er smarttelefonen alltid med oss, det samme er dine favorittbutikker, takket være Tilbo.no APPEN. Uansett hvor enn du er, kan du når som helst søke etter gode tilbud i de digitale kundeavisene, som alltid er oppdatert.

Funksjoner Som vil gjøre at du sparer penger

  1. Plassering La telefonen vite hvor du er og vår APP vil vise deg butikker i nærheten på kartet. Sjekk ut åpningstidene for favorittbutikken din.
  2. Handleliste Når du blar i kundeavisene, kan du legge til produkter i din egen handleliste som du alltid har med deg og du vil aldri igjen glemme noe når du er i dagligvarebutikken.
  3. Favoritter Marker dine favorittbutikker med et hjerte slik at du kan se tilbudene fra disse butikkene i dine favoritter.
  4. Aktiver varsling Du kan enkelt registrere deg for å motta varslinger med en gang vi har oppdatert de nyeste kundeavisene du er interessert i.

Tilbakemeldinger Kunde tilbakemeldinger

  • Jeg følger alltid med på de nyeste kundeavisene fra mine favorittbutikker. Jeg har samlet dem på ett sted slik at jeg kun ser tilbudene jeg er interessert i.
  • Shopping har aldri vært enklere. Jeg trenger ikke lenger skrive lange handlelister og kan simpelthen merke produktene jeg ønsker fra kundeavisene og legge dem til handlelisten min.
  • Jeg trenger ikke lenger bekymre meg for om butikkene er stengt. Jeg bare finner dem på kartet og sjekker åpningstidene deres. Så klart blar jeg alltid gjennom aktuelle kundeaviser for å finne de beste tilbudene :)

Galleri Hvordan ser APPEN ut?

Sjekk ut vår nye APP

Våre tips Gode tips for å bruke APPEN

Alle kundeavisene på ett sted… Dette er alltid en god ide!

Våre tips!

Nyt de beste måltidene!

Mat er alltid på toppen av handlelisten din. Med vår APP kan du nå enkelt sjekke ut de beste tilbudene i ditt område. Frisk frukt og grønnsaker, kjøtt eller melkeprodukter – alt på ett sted på Tilbo.no APPEN.

Koselige hus

Når du trasker rundt i jernvaren eller møbelforretningen, sammenligner du produkter og priser. Etter noen måneder finner du endelig den beste dealen for deg. Med vår nye APP kan du bla gjennom tilbudene fra butikkene direkte på din smarttelefon, uten at du trenger å gå ut av huset ditt.

Tekno mania

Vår APP vil blidgjøre enhver teknofrik. I kategorien for elektronikk kan du finne aktuelle kundeaviser fra butikkene og ved hjelp av søkelinjen kan du finne produktet du leter etter.

Skjønnhet er moderne

Veldig ofte i en hektisk hverdag har vi ikke tid til å velge det riktige kosmetikkproduktet, vi bare tar med oss det første og beste. I tillegg til å vise deg et stort utvalg av kosmetikk kataloger, sparer vår applikasjon deg for tid med å finne butikken nærmest deg.

Forbered deg selv

Komfortable klær og sko er viktig for at du skal trives på trening. Med denne APPEN kan du bla deg gjennom kundeaviser for sportsbutikker, og kartfunksjonen vil vise deg den butikken som er nærmest deg, hvor du kan finne de beste tilbudene på varer du ser etter.

Mer Om APPEN

Mobilappen samler alle digitale kundeaviser på ett sted. Der finner du mange nyttige funksjoner.

  • KompatibilitetAppen er tilgjengelig både for iOS og Android
  • RelevansVi vil alltid holde deg oppdatert med de nyeste kundeavisene.
  • StøtteSkulle du få behov for hjelp, vennligst send oss en e-post på [email protected]

Last ned Tilbo.no APPEN

Tilgjengelig for iOS og Android!

1318 Nedlastninger