Bruksvilkår

Vennligst les de universelle vilkårene for ditt bruk av våre produkter, programvare, tjenester og nettsiden Tilbo.no. De universelle vilkår sammen med tilleggsvilkårene utgjør en rettslig bindende avtale mellom deg og Tilbo.no vedrørende ditt bruk av våre tjenester. Les vilkårene nøye.

Tilleggsvilkår

VILKÅR FOR BRUK AV TJENESTEN Tilbo.no

Tilbo.no er en nettside som tilbyr visning av kundeaviser fra norsk butikker. Det kreves ikke noen registrering for å bruke tjenesten og den er gratis.

Opphavsrettighetene til kundeavisene på Tilbo.no tilhører deres forfattere og Tilbo.no forbeholder seg retten til å bruke de publiserte kundeavisene til sin fordel, t.o.m. i reklame- og forretningsøyemed.

Tilbo.nos brukere godtar at Tilbo.no fraskriver seg ansvar for innholdet og riktigheten i kundeavisene publisert på nettsiden.

Tilbo.no  fraskriver seg ansvar i tilfeller hvor informasjon går tapt eller hvor det ikke er mulig å lagre opplysninger oppgitt av nettsidens brukere.

Ved å bruke Tilbo.no godtar du at du er kjent med de Generelle vilkår, at du er bundet av dem og at du er pliktig til å overholde dem.

For å kunne kvalitet på tjenesten, bruker Tilbo.no cookies, noen av dem er nødvendig for at Tilbo.no skal eksistere. Du kan enkelt håndtere cookies når som helst i innstillingene i din nettleser. Finn ut hvordan i innstillinger. Finn ut hvordan i innstillinger

Realisert