Vi benytter oss av informasjonskaplser for å kunne gi deg en sømløs og behagelig brukeropplevelse på våre nettsider. Lære mer

cover

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor finner du en liste over ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål, vær vennlig og kontakt oss. Vi setter pris på dine synspunkter og forslag.

Hva er Tilbo.no?

Tilbo.no er en nettside som samler alle aktuelle kundeaviser og kataloger fra store butikker i landet på ett sted. Her finner du kundeaviser fra supermarkeder som Carrefour, Kaufland, Billa og Lidl; fra butikker for sorte- og hvitevarer som Technomarket og Technopolis; fra butikker som selger kosmetiske produkter, møbler, klær og mye mer. Alle kundeaviser blir oppdatert hver dag slik at opplysningene på nettsiden er riktige til enhver tid.

Hvordan finne kundeavisen jeg leter etter?

For å finne kundeavisen som du leter etter raskest og lettest, bruk søkemotoren øverst på nettsiden. I tillegg til søkemotoren, kan du også bruke nettsidens kategorimeny som er laget for å være kort og presis. Etter at du har valgt din butikkategori, velg butikken som du leter etter og der vil du finne en aktuell kundeavis. Du kan også bruke nettsidekartet.

Koster det noe å bruke Tilbo.no?

Det er gratis og det vil alltid være gratis å bruke Tilbo.no!

Jeg er butikkinnehaver og ønsker å publisere min kundeavis på Tilbo.no. Hvordan kan jeg gjøre det?

For å legge til din butikk eller laste opp din kundeavis, vennligst gå til siden Legg til butikk.

Hvordan kan jeg kontakte Tilbo.nos team?

For å kontakte oss, gå til Kontaktinformasjon.

notification circle blue
Hei! Vi har akkurat publisert den nye (brandName) kundeavisen. Sjekk kundeavisen HER og spar penger!