Vi benytter oss av informasjonskaplser for å kunne gi deg en sømløs og behagelig brukeropplevelse på våre nettsider. Lære mer

cover

Black Friday 2017

Når er Black Friday 2017? Hvilke butikker deltar på Black Friday 2017?

 

Black Friday starter offisielt ved midnatt den 24.11.2017! Mange butikker har spesielle Black Friday kampanjer på elektronikk (bærbare datamaskiner, TV, smarttelefoner og mer), møbler, kosmetikk, leker, klær og sko. I år vil butikkene med de beste Black Friday tilbudene Elkjøp, Power, Lefdal, Clas Ohlson tilby et bredt utvalg av produkter til salgs både på nett og i butikk.

 

 

Hva går Black Friday egentlig ut på? Black Fridays historie.

 

Black Friday er dagen etter Thanksgivingdagen i USA og vanligvis den siste fredagen i november. Dagen regnes også som starten på årets julehandelssesong. Betegnelsen “Black Friday” ble først brukt omtrent 1860 i Philadelphia og siden det har dagen blitt en av de viktigste handelsdagene i løpet av året og mange store merker kjemper om å ha de beste Black Friday tilbudene. Supre Black Friday tilbud er på vei i år også! Følg med!

 

Black Friday hos Tilbo.no

 

Vil du være en av de første til å finne ut om de beste Black Friday tilbudene? Vi hos Tilbo.no ønsker å hjelpe deg! Du kan finne alle Black Friday kampanjene på vår nettside Tilbo.no på den 24 november 2017! Som vi alle vet gjelder det å være rask for å få med seg de beste tilbudene på Black Friday. Hva er da bedre enn å raskt og enkelt kunne se gjennom alle butikkenes tilbud samlet på ett sted – Tilbo.no.

 

Hvilke butikker har de beste tilbudene og rabatter på Black Friday? Følg vår Black Friday side og finn ut!

Hei! Vi har akkurat publisert den nye (brandName) kundeavisen. Sjekk kundeavisen HER og spar penger!
Show popup from redirect tilbo.no